Bli kjent med oss

Vi er Myospots.no

 

Vi heter Lars-Erik og Sofia og er kjempeglade for du har funnet frem til oss! Vi samarbeider tett med teamet i Australia som har etablert Myospots. Vi er veldig glade for å kunne tilby disse små sugetablettene til kunder i Norge, selv om vi ikke har medisinsk bakgrunn eller er OMF-terapeuter. 

 

Vi er bare to helt vanlige foreldre som snublet over Myospots. Vi fikk tak i noen bokser og har siden det brukt dem på vår nå syv år gamle sønn. 

 

Gjennom selskapet vårt Kjellson AS importerer og distribuerer Myospots i Norge. Privatpersoner og profesjonelle behandlere som kiropraktorer, terapeuter, tannleger og andre som jobber med munn, tale, svelg og pust, vil være målgruppen vår.

Nå har vi satt opp nettbutikk og en konto på Instagram. Motivasjonen vår er å dele info om tungetrening så mye vi kan. Hadde vi bare visst det vi vet i dag! Da hadde vi kunnet ta bedre valg tidlig i arbeidet med våre egne barn, i nettopp tungetrening. På Instagram'en vår legger vi ut bilder og videoer av hva vi jobber med og hvordan vi bruker Myospots selv. Det er allerede en spennende reise, og det blir gøy å dele det vi holder på med! 

 

Myospots med blåbærsmak er vår favoritt

 

Vi åpnet for drift i August 2021, endelig er Myospots tilgjengelig i Norge. Om du trenger det selv, til noen i familien din eller til pasientene dine, ønsker vi deg lykke til med Myospots! 

 

Gøy at du har funnet myospots.no

 

Vennlig hilsen,