Frakt 

 

Vi sender Myospots fra kontoret vårt i Oslo til postadresser i hele Norge.

Din bestilling fra Myospots.no behandles ofte samme dag eller dagen etter du har gjennomført et kjøp. 

 Ønsker du å bestille til Sverige? Da er det beste alternativet at du får en bekjent i Norge til å bestille for deg. Vi kan dessverre ikke selge eller sende internasjonalt enn så lenge. Send oss en mail på hei@myospots.no så hjelper vi deg hvis du lurer på noe.

 

Dette er Myospots i tre ulike smaker

 

Vi pakker som regel ordren samme dag og sender den dagen etter, eller så raskt vi kan. Det er noe lenger behandlingstid dersom du bestiller i helgen eller i en ferie, men vi tar stolthet i å sende Myospots'ene så fort vi bare kan!

Bring frakter bestillingen din og vil holde deg oppdatert på når du kan forvente at den blir levert. Normalt har du pakken din i postkassen eller på postkontoret 3-5 virkedager fra vi har mottatt din bestilling. Posten/Bring gir deg beskjed når pakken kan hentes, dersom den ligger på postkontoret.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens regler og i tillegg vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

 

Kunder på Svalbard

Posten/Bring har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret. Se Postens hjemmeside for informasjon og priser.