Vi er Myospots Norge

 

Vi heter Lars-Erik og Sofia og er kjempeglade for du har funnet frem til oss! Vi samarbeider tett med teamet i Australia som har etablert Myospots og er veldig glade for å kunne tilby disse små sugetablettene til kunder i Norge. 

Du har jo nå sett nettbutikken vår, men vi skriver også en blogg. Her legger vi først og fremst ut artikler og fagmateriale som vi oversetter fra engelsk, helt eller delvis. 

Ønsket vårt er å tilgjengeliggjøre informasjon om temaer teamet bak Myospots brenner for! Stoff om søvnapné, snorking, munnpusting, tungetrening, stramt tungebånd, sikling eller annet som ellers kanskje er vanskelig å få tak i på norsk, selv om det finnes flere gode norske OMF-kilder. 

Sjekk ut blogg.myospots.no og ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe! Det sagt, vi har ingen medisinsk bakgrunn og er ikke OMF-terapeuter. 

 

Vi er bare to helt vanlige foreldre som snublet over Myospots, fikk tak i noen bokser og har siden det brukt dem på vår nå fem år gamle sønn. 

 

Gjennom selskapet vårt Kjellson AS importerer og distribuerer Myospots i Norge til privatpersoner og profesjonelle behandlere som kiropraktorer, terapeuter, tannleger og andre som jobber med munn, tale, svelg og pust. 

Nå har vi satt opp nettbutikk, en konto på Instagram og en blogg. Motivasjonen vår er å dele info om tungetrening så mye vi kan. Hadde vi visst det vi vet i dag, hadde vi kunnet ta bedre valg tidlig i arbeidet med våre egne barn, i nettopp tungetrening.

Nå er vi åpne for drift og endelig er Myospots tilgjengelig i Norge enten du trenger det selv, til noen i familien din eller til pasientene dine.

 

Gøy at du har funnet myospots.no

 

Vennlig hilsen,